Kempeleen Reserviläiset

Kempeleen Reserviläiset RY:n tiedotus- ja keskustelufoorumi.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Liikuntatiedote

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Liikuntatiedote lähetetty Ti Marras 08, 2011 7:19 pm

Admin


Admin
Liikuntatiedote: syksyn 2011 ja talven 2012 tulevia tapahtumia
Liikuntatiedote 11/2011


Tärkeitä päivänmääriä !


Syksyn ja talven liikunta-aktiviteetit ovat käynnistyneet. Ensimmäisenä tapahtumana toteutetaan jäsenille perinteinen kuntonyrkkeilytapahtuma Kempeleen Pyrinnön salilla Köykkyrissä la 12.11.11. Tapahtuma alkaa klo 15.30 ja päättyy n. klo 18.00. Legendaarinen nyrkkeilyn monitoimimies Teuvo Mikkola käy läpi kuntonyrkkeilyn hienouksia ja vetää harjoitukset. Tapahtuma päättyy saunomiseen ja tarinointiin urheilusta ja liikunnasta. Jokainen osallistuja voi säätää rasitustason oman kunnon mukaan ja aikaisempaa kokemusta lajista ei tarvita. Varusteina riittää t-paita, verkkahousut ja sisäliikuntakengät. Pyyhe ja pyllynalusta mukaan mikäli aikoo saunoa. Kerho tarjoaa virvokkeet ( kivennäisvesi ja urheilujuoma ).


Lunta odotellessa on syytä laitta hiihtovälineet kuntoon. Joutsensillan K-sportissa on sovitusti Kempeleen reserviläisille tuote-esittely hiihtovälineistä ma 28.11.11 klo 18.30-20.00. Meitä palvelee suksi-alan asiantuntija ex-kilpahiihtäjä Antti Myllyniemi. Tilaisuudessa voi ostaa hyvillä alennuksilla sopivat sukset, sauvat, monot, hiihtovaatteet jne. Ostopakkoa ei ole. Alkukaudesta kun hankkii välineet on kokoja ja jäykkyyksiä esim. suksista vielä hyvin tarjolla.


Suksien voiteluilta toteutetaan ke 4.1.12 klo. 18.00-21.00 Kempeleen kunnanvarikolla. Voitelumestari Markku Mikkola voitelee kerhomme jäsenten suksia 3 tunnin ajan. Markku opastaa myös voitelun saloihin, jotta jäsenemme voivat myös omatoimisesti kauden aikana huoltaa suksiaan. Suksien voitelu on maksuton jäsenille. K-market Etu-lyötty on lupautunut sponsoroimaan tilaisuuteen kahvit ja pullat.


Markon hiihtoralli käynnistyy entiseen malliin 1.1.12 ja kilpailuaika loppuu maaliskuun lopussa. Tarkemmat säännöt ilmoitetaan myöhemmin tiedotteella. Yhteiset hiihtolenkit Köykkyrissä aloitetaan tammikuulla 2012 sunnuntaisin klo. 11.00.


Yllä oleviin tilaisuuksiin pyydetään ystävällisesti ilmoittautumista etukäteen sähköpostilla tai puhelimella ; rontynen.marko@pp.inet.fi tai puh. 0400-893910 ( virka-ajan ulkopuolella soitot ).


Ilmoittautuminen tarvitaan lähinnä että osataan arvioida suurinpiirtein osallistujamäärä tapahtumiin ja resursoida tilaisuudet oikein.
Mikäli yllättäen pääsetkin osallistumaan tapahtumaan ja et ole ilmoittautunut etukäteen voi siitä huolimatta osallistua tapahtumaan.


Reipasta mieltä ja liikuntaa tulevalle talvelle,


toivottaa Kempeleen reserviläisten liikuntajaosto 4.11.2011

Näytä käyttäjän tiedot http://kemres.palstani.net

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa