Kempeleen Reserviläiset

Kempeleen Reserviläiset RY:n tiedotus- ja keskustelufoorumi.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Polkupyörämarssi 12.5.2012

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Polkupyörämarssi 12.5.2012 lähetetty Ma Toukokuu 07, 2012 2:23 pm

Suomessa vietetään tällä viikolla pyöräilyviikkoa ( http://www.poljin.fi/suomipyorailee ). Pyöräilyviikon teemana on tänä vuonna "Polkupyörä -autoa parempi kulkuneuvo!" Teemalla halutaan korostaa pyöräilyn potentiaalia liikennemuotona ja sen lukuisia hyvinvointivaikutuksia niin yksilölle, ympäristölle ja yhteiskunnalle.

Myös Kempeleen ja Oulunsalon reserviläiset haluavat antaa oman panoksensa tähän tapahtumaan järjestämällä polkupyörämarssin 12.5.2012.

Marssin pituus on noin 50 km ja se kulkee reittiä: Kempeleen kyläkauppa - Tupos - Haarasilta - Ala-Temmes - Tyrnävä - Murto - Kempeleen kyläkauppa.

Marssi ajetaan kahdessa 10 hengen ryhmässä. Ryhmien väli on 200 metriä ja pyörälijöiden väli yksi pyöränmitta. Käytössä ovat käsimerkit, jotka käydään läpi alkupuhuttelussa. Marssivauhti on 10-20 km/h keliolosuhteista riippuen. Tauko pidetään 10 kilometrin välein. Taukopaikoilla on tarjolla mm. mehua, banaaneja ja energiapatukoita. Alatemmeksellä tämän lisäksi kinkkusämpylät, mehua, kahvia ja munkit.

Huoltoauto seuraa polkupyöräryhmän/ryhmien perässä. Autossa on huoltotarvikkeita ja ensiapuvälineet. Jokaisessa ryhmässä on ensiaputaitoinen henkilö.

Tapahtuma on osallistujille maksuton.

Pakollisina varusteina kaikilla osallistujilla ovat oma kypärä ja omat huomioliivit/värikkäät pyöräilyvaatteet. Jokainen osallistuja huolehtii etukäteen omasta kestävyyskunnostaan sekä pyörän huollosta.

Kokoontuminen on Kempeleen kyläkaupan pihalla klo 09.00. Tuolloin pidetään alkupuhuttelu ja varusteiden tarkastus. Varusteita voi täydentää tarvittaessa kyläkaupasta. Lähtö on klo 09.30. Tapahtuman kesto noin 5 tuntia.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Kari Pentti, puh. 040-4115266

Ilmoittautuminen tapahtuu MPK:n nettisivujen ( https://www.mpk.fi/Default.aspx?tabid=171&tap=0&ryhma=Pohjois-Pohjanmaa ) kautta tai Kari Pentille.

Tervetuloa joukolla mukaan!

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa