Kempeleen Reserviläiset

Kempeleen Reserviläiset RY:n tiedotus- ja keskustelufoorumi.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Sähköisen kuntokortin hyödyntäminen

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Sähköisen kuntokortin hyödyntäminen lähetetty Ke Marras 18, 2009 3:35 pm

Liikunta


Vierailija
Vuosi 2009 alkaa kääntyä lopuilleen ja on hyvä katsoa taaksepäin ja miettiä tehtyä kuntoliikuntaa ja suunnitella uutta. Pääpaino 2010 tulee olemaan jo olemassaolevien tapahtumien hyödyntämisessä ja oman kunnon seuraamisessa. Vuosi 2010 on mukava aloittaa Markon hiihtorallissa ja hiihtokilometrien keräämisessä. Kaikkien tulee muistaa että kilpailee vain itsensä kanssa ja voittaja on aina itse. Keväällä hiihtokauden jälkeen jatkuu Puntin lenkki läpi kesän ja välissä on todennäköisesti jotos. Liikuntasalivuorot pyörivät keskiviikkoisin Santamäen koululla ja kesällä on mahdollista jatkaa jalkapallolla mikäli innokkaita löytyy ja tarkoitukseen sopiva kenttä löytyy. Mahdollisista muista aktiviteeteistä pyrimme ilmoittamaan sähköpostilla ja tämän foorumin kautta.

Mikäli sinulla on kirjaamatta jääneitä liikuntasuorituksia käynet laittamassa ne sähköiseen kuntokorttiin (linkki löytyy mm.omilta sivuiltamme)ja opettelet tuon maanmainion seurantajärjestelmän käytön. Liikuntatoimikunta opastaa sivujen käyttämisessä mikäli "tietotaitosi" ei vielä ole harjaantunut.

Lopuksi kiitokset sponsoreillemme toiminnan tukemisesta. Ja erityskiitos Kemihaaran lomalle. Kiitokset myös kaikille osanottajille, Te teitte tapahtumistamme TAPAHTUMIA.

Timo U, Marko R, Kari P, Martti H ja Petri R.

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa