Kempeleen Reserviläiset

Kempeleen Reserviläiset RY:n tiedotus- ja keskustelufoorumi.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Lyhyet ilmoittautumisohjeet kaikille MPK:n kursseille

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Lyhyet ilmoittautumisohjeet kaikille MPK:n kursseille lähetetty La Maalis 06, 2010 5:00 am

1) Mene MPKY:n nettisivulle https://www.mpky.fi/.
2) Kirjaudu koulutusjärjestelmään vasemmassa reunassa olevien tunnistetietojen avulla. Kirjoita käyttäjätunnus ja salasana niille varattuun tilaan, ja valitse Kirjaudu sisään painonappi.
3) Valitse oikealla olevasta Suomen kartasta Pohjois-Pohjanmaa tai valitse vasemmalta Avaa viimeiset koulutukseni, jos olet jo ilmoittautunut jollekin kurssille.
4) Valitse vasemmalta Tutustu kursseihin tai valitse omasta listasta haluamasi kurssi.
5) Valitse vasemmalta Pohjois-Pohjanmaa.
6) Etsi haluamasi kurssi oikealla olevasta kurssilistasta. Valitse oikealta Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen.
7) Valitse oikealta Ilmoittaudu.
8 ) Tarkista omat henkilökohtaiset tietosi ja muuta niitä tarvittaessa. Kaikki tähdellä merkityt kentät on pakko täyttää, muuten ilmoittutuminen ei onnistu. Kirjoita henkilötunnuksesi sille varattuun kenttään. Poista valinnat Markkinointiviestintä-ruudukosta, jos et halua saada sitä. Valitse Seuraava-painonappi.
9) Tarkista uudelleen kaikki tietosi, jotta ne ovat oikein. Jos haluat vielä muokata niitä, valitse Edellinen-painonappi. Jos tiedot ovat oikein, tutustu tiedonhallintajärjestelmän tietosuojaselosteeseen ja koulutustapahtumaan osallistumisen pelisääntöihin. Sen jälkeen kun olet tehnyt sen, laita rasti ruutuun Olen tutustunut tiedonhallintajärjestelmän tietosuojaselosteeseen ja koulutustapahtumaan osallistumisen pelisääntöihin. HUOM! Ilman tätä rastia ilmoittautuminen ei ole mahdollista, eikä sitä hyväksytä. Sen jälkeen kun olet laittanut rastin ruutuun, valitse Hyväksy ilmoittautuminen-painonappi.
10) Ilmoittautuminen on tämän jälkeen valmis, ja saat sen jälkeen välittömästi viestin ilmoittautumisestasi antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjaudu ulos järjestelmästä.

Näytä käyttäjän tiedot

2 Netti-ilmoittautuminen MPK:n kursseille ei toimi aina lähetetty Ti Maalis 09, 2010 4:23 am

Kuten valitettavan moni on jo omakohtaisesti huomannut, netti-ilmoittautuminen MPK:n kursseille ei välttämättä toimi uuden tietojärjestelmän kautta. Tämä ongelma on myös piiritoimiston tiedossa, ja sitä vikaa korjataan tällä hetkellä. Kuitenkaan vielä ei ole tiedossa, milloin ilmoittautuminen toimii taas.

Kursseille pitää ilmoittautua ensisijaisesti ottamalla yhteys piiritoimistoon siihen saakka, kunnes tietojärjestelmä saadaan taas kuntoon. Ilmoittautua voi kyllä myös kurssinjohtajalle, mutta koska hänellä ei ole oikeuksia päivittää tietojärjestelmää, piiritoimiston käyttäminen on suositeltavaa.

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa