Kempeleen Reserviläiset

Kempeleen Reserviläiset RY:n tiedotus- ja keskustelufoorumi.


Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Pohjan Poika netissä

Siirry alas  Viesti [Sivu 1 / 1]

1 Pohjan Poika netissä lähetetty Ke Joulu 15, 2010 5:19 am

Pohjan Poika ilmestyy nykyisin myös netissä osoitteessa http://www.pohjanpoika.net. Siellä on sekä näköislehti että pelkästään netissä julkaistavaa aineistoa. Käykääpä katsomassa.

Siellä on nyt myös ensimmäinen Kempeleen reserviläisiä koskeva juttu eli juttu Perinnekiväärikilpailuista. Smile

Näytä käyttäjän tiedot

2 Aineistot nettilehteen lähetetty Su Joulu 19, 2010 1:00 am

Pohjan Poika-lehden numerossa 4/2010 on tarkemmat ohjeet aineiston lähettämiseksi nettilehteen. Tekstitiedostotyypin pitää olla *.doc, *.txt tai *.rtf eli teksti pitää tehdä WinWordilla tai sitten jollakin tavallisella ASCII-editorilla kuten Windowsin Muistiolla (= Notepad). Kuvien pitää olla tyypiltään *.jpg eli kaikki tavallisella digikameralla otetut kuvat käyvät.

Julkaistavaksi haluttu aineisto pitää lähettää sähköpostilla joko Markku Holopaiselle (markku.holopainen@mail.suomi.net) tai Sampo Puoskarille (spuoskari@gmail.com).

Jos teillä on mielessänne jokin aihe, josta haluaisitte kirjoittaa, niin kannattaa muistaa, että jutun julkaisukynnys on todennäisesti pienempi nettilehdessä kuin siinä paperilehdessä. Ja nyt kun kerran istutte siinä koneen ääressä, niin voitte ruveta vaikka heti näpyttelemään uutta artikkelia. Smile

Kannattaa muistaa myös, että teistä kaikista riippuu se, mitä juttuja siellä netissä julkaistaan, ja miten se nettilehti toimii.

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 1 / 1]

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa